Familien-C Online


Raindrops vandt

29/02/2008 18:17

Uge 9 blev noget dramatisk for Maya. Allerede fra mandag begyndte hun at gå og glæde sig til MGP-finalen for SFO'ere i Bedsted, hvor hun skulle deltage med sin gruppe "Raindrops", som talte i alt 7 piger fra Mayas klasse.
Men ak tirsdag måtte Maya hentes hjem fra skole, fordi hun kastede op og havde ondt i maven.

 

Nå men der var heldigvis lang tid til fredag, så hun skulle jo nok blive rask.
Hun fik det dog meget skidt onsdag, og torsdag røg feberen helt op lige under de 40 grader.
Hun havde det dog bedre fredag morgen. Men i løbet af formiddagen nåede hun  dog at kaste op for gud ved hvilken gang. Hun var meget i tvivl om, hun mon kunne komme afsted til MGP-finalen om eftermiddagen. 

Da Lone kom fra arbejde, kørte hun direkte op til Farmor og Bedstefar i Skyum og hentede Maya, for hun var blevet passet godt på her, mens Lone og Flemming var på arbejde.

 


Det endte med at Maya tog med til Bedsted. De øvrige piger fra gruppen havde været så søde at lade Maya's plads stå åben, for de håbede på, at hun nåede at blive rask nok til at være med.

Lone havde lavet den aftale med pigerne, at hvis Maya fik det bare lidt dårligt, skulle hun forlade scenen lige så stille, og så skulle de andre piger bare lade som ingenting og fortsætte showet. Heldigvis klarede Maya den, og pigerne vandt finalen i Bedsted.
Godt gået tøser og tak fordi I andre holdt pladsen klar til Maya.
Se mere under billeder og video.

—————

Back