Familien-C Online


Sommerferie 2009

17/08/2009 00:28

Vi satte først kursen mod øst.Målet var Mariannelund i Sverige. Et vandrerhjem skulle være vores base for udflugter til:
"Astrid Lindgrens Verden", "Katholt" og "Bulderby".
Det var en stor oplevelse for både børn og voksne at få genoplevet de kendte fortællinger og opdage nye, som vi ikke havde hørt om før.

Turen gik selvfølgelig også til Bøgebjerg Camping ved Kerteminde. Gennem flere år har det været fast punkt på sommerferieprogrammet. Stedet skuffede da heller ikke i år men det gjorde vores gamle Ford som snart har kørt 500.000 km.
Pludselig under campingopholdet stod generatoren af. Heldigvis kunne Lones fætter Lars hjælpe os på vej igen. Det vakte især stor opsigt, da vi forlod campingpladsen i klædt hans sporty Opel med skørter og diverse udstyr. Utroligt at alle vores pakkenelliker kunne proppes ind i denne racer.

Vi var også en tur i bedstefars sommerhus, "Harebo". Det var meget underligt, for det var første gang uden Farmor. Selv om vi savner hende meget, blev det alligevel en god tur. Bedstefar havde fået lavet flere dejlige forbedringer på huset, som vi nød godt af.

Herhjemme  på "Møllegården" fik vi besøg af vores dejlige venner fra Tyskland, Familien Steele.
Vi har mødt dem på vores første campingtur og har holdt forbindelsen lige siden.
Dejligt at vise dem, hvor vi bor. Nu glæder vi os til at besøge dem og se deres nye hus.

—————

Back